Uudised

Rege rauta suvel ehk ettevalmistused jõuluhõngulise Põlvamaa ümber juba käivad
2023-09-07 14:57:00

Põlvamaa ettevõtjad on taaskord ühendanud jõud, et juba sel talvel tulla välja maakonnaülese koostööprojektiga – Põlvamaa jõulumaa, mis ühendab erinevaid teenusepakkujaid üle kogu Põlvamaa, pakkumaks külastajaile ehedat ja elamusi täis jõulutunnet.

Põlvamaa roheliste ringide loomise ideest alguse saanud maakonnaülene koostööprojekt on tõestanud, et üheskoos toimetades ja ühistesse eesmärkidesse uskudes on võimalik ka väikese ajaga saada valmis nii teenusepakkuja kui kliendi vaatest toimiv turismilahendus.

Turismiprojekt „Roheline ring Põlvamaal“ meelitab Põlvamaad külastama küll peaasjalikult suvehooajal, kuid külalised on  Põlvamaad oodatud avastama ja imetlema ka sügisel, talvel ja kevadel, mil loodus aina uusi värve näitab ning kohalikud teenusepakkujad hooajale vastavaid looduselamusi pakuvad.

Just koostegemisest sündiv jõud ja energia on need, mis Põlvamaa turismiasjalised taaskord kokku on toonud,  et juba sel talvel teha Põlvamaast rohelist mõtteviisi väärtustav ja jõulutraditsioone hindav jõulumaa.

Senitoimunud ettevõtjate ja koostööpartnerite jõuludele mõtlevad kohtumised on olnud viljakad ja kõlama on jäänud hulgaliselt võimalusi tegemaks Põlvamaast võimalusterohke ja erinevaid sihtgruppe kõnetav jõulumaa.

Idee kandvaks väärtuseks ongi osaliste tegevuste koondamine ühisele platvormile, ühisturundus ja üheskoos jõuludest tähelepanuväärse jõulumaa valmis tegemine. Ja nagu ütles Põlvamaa rohelise ringi projekti üks eestvedaja Kodukohvik Tillu perenaine Eve Veski: „Jõulud ei teki iseenesest, need tuleb omal valmis teha!“.

Põlvamaise jõulumaa eesmärk on tuua ühe laua taha kokku kõik Põlvamaa teenusepakkujad, kes jõulude ajal enda juurde jõule nautima ootavad ning siduda pakutav ühtseks tervikuks, mis kutsub talvel Põlvamaa erinevaid paiku külastama ja avastama ning elamuslikest jõulutegevustest osa saama.
Rohkem teavet juba lähiajal.

 

eu